We are Awakening. Together.

SCHOOL OF AWAKENING

Incepe Calatoria >>

Reaminteste-ti Cine ESTI cu Adevarat!

Suntem Fiinte Spirituale, avand o experienta umana.


Esenta ta este Iubire, Bucurie, Pace, Bliss.

Si ai venit in aceasta experienta umana sa exprimi ESENTA ta!


Numai ca "planurile" ti-au fost date peste cap. Inevitabil in calatoria ta, ai avut parte si de traume, rani emotionale, experiente care te-au facut sa-ti inchizi Inima, sa-ti pui protectii si masti.


Si astfel sa te deconectezi de cine esti cu ADEVARAT si ce ai venit sa Exprimi.


Multa lume ma intreaba cum imi gasesc Misiunea personala si ce am de facut in viata?

Si mereu raspund ca Misiunea personala nu este ce ai Venit sa faci, ci CINE ai Venit sa FII!


Adica, sa revii la tine, la acel spatiu Vibrational care iti e unic tie, autentic...si de aici iti va fi EVIDENT si ce ai de facut, si cum iti e natural sa te EXPRIMI!


Acest spatiu Vibrational, NU este o varianata imbunatatita a ta actuala, (cum ne invata dezvoltarea personala)

Ci se afla la un alt nivel Vibrational si e nevoie de o schimbare de paradigma si sa-ti dai VOIE sa FII cine esti cu ADEVARAT!


Nu este vina nimanui (in nici un caz nu este vina ta) ca "te-ai ratacit" pe drum. Face parte din Calatoria "eroului/eroinei", prin care iti reiei puterea inapoi, iti regasesti darurile si te intorci sa servesti!

Fara asta nu s-ar scrie povestea Vietii tale...sau ar fi plictisitoare:)


Insa intrebarea este, ce alegi acum?

Sa continui sa iti traiesti Viata urmand Planul de Supravietuire al Mintii (ego), sau sa iti urmezi chemarea Sinelui si sa iti traiesti DESTINUL DIVIN?Exista o competitie veche de cand lumea pentru Atentia, Energia, Sufletul tau.

Intre Dumnezeu si ego.


In vremurile actuale batalia este la cote maxime…si cine crezi ca, castiga?

Ei bine, asta depinde de tine.


Pentru ca asta este Alegerea ta- cea mai importanta alegere pe care o ai de facut.


Nu prea e o lupta egala, pentru ca ego-ul are foarte multe avantaje.

Ego-ul are multe arme, trucuri, te ademeneste cu multe tentatii.


Dumnezeu pe langa ca vocea Sa este foarte delicata, si in cele mai multe cazuri nu o auzim, nu iti promite foarte multe. Decat acest moment.


Ego-ul este foarte vocal, promite foarte multe, cate o sa faci, cate o sa castigi, ce faima, bogatii, putere, etc.…insa pe termen lung tot timpul dezamageste.


In fiecare moment avem de facut o mini alegere: de la ce aleg sa mananc, cu ce informatii imi hranesc mintea, ce mediu si ce oameni am in jur, ce ganduri si emotii vibrez, etc.


Insa alegerea fundamentala pe care o avem de facut fiecare dintre noi este: In ce lume aleg sa traiesc: Lumea Mintii/ego-ului, sau Lumea Sinelui/Prezentei/Dumnezeu?* Faci tranzitia de la lumea Mintii, la Inima si sa Redescoperi cum sa iti traiesti Viata ghidata de Sinele tau Superior si sa iesi din “Inchisoarea Mintii” (Matrix)


* Activezi Procesul tau de Trezire Spirituala si sa Accelerezi Evolutia ta in Constiinta (si sa dezvolti Relatia personala, directa cu Divinul)


* Iti reamintesti cine Esti cu Adevarat si sa Traiesti Viata ce iti e Menita, urmandu-ti chemarea Sufletului si Activarea Relatiilor tale Divine


* Vindecarea porfunda a Inimii tale si Alchimizarea vechilor conditionari, Umbre si tipare karmice (sa te deschizi catre Gratia Divina, singura care iti poate vindeca cu Adevarat Inima in Profunzime)


* Devii Maestrul Emotiilor, Mintii si Energiei tale si Aliniezi toate partile din tine sub ghidarea Sinelui


* Iti dezvolti nivelul de “Awareness”, Constientizare si sa iti “Muti casa Vibrationala” la urmatorul palier (faci urmatorul salt permanent in Constiinta)


* Redescoperi Secretul Pierdut al Fericirii si sa traiesti o Viata plina de Implinire, Bucurie, Usurinta si Incredere in Univers


* Inveti sa iti Rescrii Trecutul, Sa Eliberezi Viitorul si iti traiesti Viata din Prezenta si Aliniere cu Adevarul si Esenta ta Divina


* Descoperi un alt mod de a-ti trai viata si Faci Tranzitia de la Spatiul de Constiinta 3D/4D - la 5D, Spațiul Sacru al Inimii tale, ghidat de Sinele tau Divin (si alchimizezi arhetipurile Umbra de Sabotor, Logician, Victima…care te tin in frica si Cosntiinta 3D...si sa activezi CODURILE DIVINE)


* Faci Uniunea Sacra a Divinului Feminin si Masculin Interior, si astfel sa gasesti in tine Echilibrul si Armonia pe care le cauti in Exterior (deschizând-ti astfel Energia catre Relatiile Divine care iti vor umple sufletul de Iubire)


* Devii o persoana mult mai Iubitoare, Constienta, Prezenta si Bucuroasa, un canal de Lumina de care ceilalti vor fi magnetizati si se vor transforma numai fiind in compania ta


* Redescoperi si Activezi Darurile Divine prin care Servesti Viata si modul unic prin care Universul vrea sa se exprime prin tine, singura cale care te va implini si iti va face sufletul sa “cante de bucurie” (nu mai faci compromisuri si iti “vinzi sufletul” pentru siguranta si sa joci un alt joc care nu este al tau)Este IMPORTANT pentru tine sa inveti sa ?:

Daca aceste scopuri rezoneaza cu tine, te invitam intr-o Calatorie Magica de Reamintire, Expansiune, Alchimizare si Embodiment a Cine ESTI cu Adevarat.


O Calatorie a Bucuriei, Usurintei, Alinierii tuturor partilor din tine si Cooperarii cu Universul, in care Viata devine Maestrul tau.


Insa in acelasi timp o Calatorie in care pe alocuri va fi nevoie sa iesi din zona de confort, in care ego-ul tau va simti ca pierde controlul, „ca moare”, si va incerca sa te saboteze, sa te readuca la “vechiul tu”, la obisnuit.


Acestea sunt “punctele de Intersectie” (puntele alchimice) pe care daca inveti sa le treci/alchimizezi, vei trece la urmatorul nivel, iar energia care pana atunci te sabota, acum o reintegrezi in Fluxul tau si iti iei Puterea inapoi.Sunt 4 Piloni importanti in acest Proces la Transformarii tale: Expansiune/Aliniere, Alchimie, Maiestrie Interioara si Embodiment.

Bineinteles ii vom aprofunda in School of Awakening si inveti cum sa ii Integrezi in Viata de zi cu zi, pentru a face transformarea in “celule”, nu sa ramana doar la nivel teoretic.


Acest proces de transformare nu se pot petrece peste noapte, si ai nevoie de un Mediu si Spatiu Energetic de Vibratie inalta care sa te sustina in proces.

Insa e nevoie si tu sa iti faci partea, adica sa implementezi ce inveti si iti ReAmintesti!

Stiai ca, de fapt, in spatele "protectiilor" pe care ti le-ai creat inconstient, sta de fapt DARUL tau cel mai mare?


De care oamenii din jurul tau au nevoie cu disprerare, mai ales in ziua de astazi.


Oamenii din jurul tau au nevoie ca tu sa STRALUCESTI si sa fii un Mesager de Lumina in Vietile lor...iar Adevarul este ca esti deja!


Trebuie doar sa iti dai voie sa ACCEPTI cine esti cu Adevarat!

Daca simti ca acest mesaj rezoneaza cu tine, te invit sa parcurgi un Proces profund si Reveloator,


O calatorie de ALINIERE cu Sinele tau, de ACTIVARE a CODURILOR DIVINE si ALCHIMIZARE a Umbrelor, o calatorie incredibil de eliberatoare, de Manifestare si "Embodiment" a Cine esti cu Adevarat!


…si care iti va aduce foarte multa BUCURIE, IMPLINIRE, si resurse enorme de ENRGIE!

Ce este SCHOOL OF AWAKENING ?


SCHOOL OF AWAKENING este in primul rand un SPATIU ENERGETIC foarte potent, de Vibratie Inalta, care te sustine in Procesul Evolutiei tale in Constiinta si Alinierii cu Cine ESTI cu Adevarat.


Iar pentru asta lucram pe 4 Piloni principali:


1. ALINIERE:

Sa te aliniezi cu Sinele, sa iti REAMINTESTI si sa Accepti tot mai profund cine esti cu Adevarat.

Iar asta presupune sa iesi din Lumea Mintii (sa dai drumul tuturor conditionarilor, Mastilor, si cine crezi ca esti, ca sa poti Descoperi cine esti de fapt) si sa Pasesti tot mai Profund in Lumea Sinelui/ Prezentei/ Divinului.


2. ALCHIMIZARE:

Sa eliberezi/ alchimizezi/ Integrezi emotiile, umbrele, convingerile limitative care te tin in vechea identitate si care nu iti dau voie sa Expandezi catre Destinul tau Divin.

Si sa eliberezi inclusiv Energetic


3. INNER MASTERY:
Devii Maestrul Regatului tau Interior: al Gandurilor, Emotiilor, Energiei si al ego-ului (care devine servitorul tau si cel mai mare ajutor in a naviga aceasta experienta umana)


4. EMDODIMENT/ INTEGRARE


Da, avem nevoie si de a aduce Trasformarea si Vibratia inalta pe care o accesam, "in celeule".


Iar pentru asta avem nevoie si de Actiune in Plan Fizic.

insa nu "strategii si munca", ci ghidare INTUITIVA, dezvoltând relatia cu Sinele si Intuitia, fiind astfel ghidat/a pas cu pas.


Pentru ca am o veste pentru tine: Nu exista strategii! (care sa functioneze pentru toata lumea).


Strategia ta este UNICA, si va trebui sa inveti sa iti creezi propria HARTA si sa parcurgi drumul tau.


Noi suntem aici doar sa iti aratam principiile, Legile Universale, sa te ghidam si sa te tinem in Energia Potentialului tau.


Plecand de la premiza ca tu, in interiorul tau ai toate resursele si acces la toata cunoasterea si puterea de care ai nevoie pentru a face orice (te cheama si este aliniat cu Destinul tau Divin).


Bineinteles, Planul de Invatare, Trusa de Instrumente, Întâlnirile de Coaching de grup, Antrenamentele Energetice, Răspunsurile la intrebarile tale, Impartasirile, Inspiratia si grupul suport, etc. toate contribuie la Proces,


insa tu esti singurul/a care poate face pasii si aduce transformarea "in celule" (si nu doar sa ramana la nivel mental).


Rolul nostru este sa te imputernicim sa actionezi si sa pui in Aplicare ce inveti si sa ai Energia, Inspiratia si curajul sa faci asta, stiind ca ai in spate, alaturi de tine, o echipa care vrea sa reusesti si te sustine energetic.

Da, Vreau sa incep calatoria >>
 • Te vei uita in urma si nu o sa-ti vina sa crezi ce Transformare, Aliniere, Incredere in tine si in Viata ai putut accesa!.. vei avea impresia ca esti o alta persoana, care traieste o alta calitate a vietii (si intr-un fel asa si este)
 • Te vei alinia Vibrational cu urmatoarea Varianta a ta, care experimenteaza mult mai multa Bucurie si Iubire si devii un model pentru persoanele importante din Viata ta
 • Vei putea face un SALT cuantic in Constiinta si scurta ani de zile din Evolutia ta (si vei lasa in urma "vechiul tu")
 • Inveti cum sa Atragi cu USURINTA in Viata ta tot ceea ce ai Visat si este pentru binele tau superior - Oportunitatile, Partenerul de Viata, Jobul ideal, Abundenta, etc.
 • Vei iesi din "Capcana Competitiei" cu ceilalti si iti vei urma Inima, Oferi darurile si accesa Potentialul Infinit (vei trai astfel Implinirea si Bucuria de nedescris ce vine din asta)
 • Vei Alinia, Vindeca si Integra partile din sufletul tau pe care le-ai abandonat si care "sufera in tacere"...pentru ca numai asa iti poti DESCOPERI SI ACCESA Darurile Divine
 • Inveti cum sa PROCESEZI CONFLICTELE INTERIOARE (si nu vei mai fugi de ele, vazandu-le ca OPORTUNITATI de Evolutie) care inevitabil vor iesi la suprafata in proces (dar fara se te mai focusezi pe ele si sa le dai putere)
 • Vei capata daruri nepretuite si "o tolba" de instrumente magice pentru a-ti transforma toate aspectele vietii tale (Instrumente extrem de puternice, cu care mergem in profunzime si care produc transformari la nivel celular si cu care lucram saptamana de saptamana)
 • Vei simti ca RENASTI, ca ai mult mai multa Energie, Bucurie si Usurinta! si Traiesti Satisfactia de a REUSI si a deveni o sursa de Inspiratie pentru ceilalti
 • Iti vei imbunatati semnificativ Calitatea Relatiilor cu Partenerul de Viata, Copiii si Colegii, pentru ca le vindeci la Radacina (elimini din inima ta samanta care cauzeaza suferinta in Relatia cu ei)
 • Iti dezvolti noi OBICEIURI care sa te sustina mai departe si sa ai mult mai multa VITALITATE, DISCIPLINA si Productivitate in Activitatea ta Profesionala

Alaturandu-te COMUNITATII:

* In primul rand pentru ca eu sunt diferit :) Nu o spun din ego, ci pentru ca experienta mea e diferita, modul de predare si ghidare, capacitatea de a sustine un spatiu sacru, purificarile si munca interioara intensa pe care am facut-o in ultimii 15 ani …nu au cum sa fie identice cu altcineva care aparent face un program similar


* Munca pe care o fac, o fac ca practica spirituala, pentru ca servind si ajutandu-i pe ceilalti in evolutia lor, ma ajuta sa cresc mult mai accelerat. De aceea o fac cu dedicare, ca si cum L-as Servi pe Dumnezeu


* si poate cel mai important: In Spatiul in care intri, nu plecam de la premiza ca e ceva in neregula cu tine si ca trebuie sa "fix yourself", ci dimpotriva esti vazut/a si tinut/a in Energia Potentialulul tau, de Co-Creator!


De ce este SCHOOL OF AWAKENING diferit fata de alte Programe?

* Este foarte diferit de tot ce ai incercat pana acum. Pentru ca dintr-o persepctiva mai inalta nu ai nimic de facut Esti deja, si e enevoie doar sa Realizezi asta....adica sa te Trezesti din Vis!

 • Inveti un alt mod de a-ti Trai Viata, din Aliniere, Centrare, si deblochezi un Spatiu plin de Iubire, Bucurie si LIBERTATE
 • Intelegi cei 2 Piloni ai Trezirii Constiintei si cum faci Tranzitia de la Lumea Mintii, la Lumea Prezentei (Sinelui)
 • Iti ACTIVEZI CODURILE DIVINE, arhetipurile "superioare" de Constiinta si deblochezi Creativitatea, Intuitia si Darurile Divine care fac parte din Planul tau Divin
 • Inveti Procesul Integrarii si ALCHIMIEI UMBRELOR Simplificat (cele 4 etape), si faci transformarea in profunzimea fiintei tale
 • Intelegi ca FRECVENTA ta este cea mai Mare BOGATIE pe care o detii si inveti cum sa o Cultivi si Expandezi
 • Te vei simti imputernicit/a cand iti dai seama ca Universul Conlucreaza cu Tine, pentru a Manifesta in Realitatea Fizica Relațiile, Banii si Viata Ideala pe care ti le doresti
 • Inveti sa iti rescrii trecutul si experientele dureroase si sa Traiesti Aici si Acum, in deplina Acceptare si Recunostinta, stiind ca Viitorul si ce te asteapta este Magic!
 • Integrezi in Fiinta ta Arhetipul Divin de Rege (Regina) si Alchimizezi Convingerile profunde de "Nu merit", "nu sunt suficient de bun/a"...si inveti sa iti iei Valoarea din Interior, de la Sursa
 • Iti dezvolti Maturitatea si Stabilitatea Emotionala si devii mult mai prezent/a, conectat/a si cu inima deschisa in fata provocarilor si dezamagirilor...iar reactiile Emotionale puternice se vor reduce substantial
 • Faci Tranzitia de la "Sabotor" la "Magician" si iti traiesti Viata complet diferit, ghidat/a de Intuitie, si nu de Vechile Conditionari
 • Inveti De ce Conectarea cu Sinele Divin este cheia pentru Adevarata VINDECARE a Sufletului tau
 • Inveti cum sa devii mai Prezent/a pentru a putea Observa mecanismele (automatismele) care te saboteaza- primul pas pentru Transformare

Ce inveti Concret in "SCHOOL OF AWAKENING":

Da, Vreau sa incep calatoria >>
Da, Vreau sa incep calatoria >>

Care Sunt Pilonii SCHOOL OF AWAKENING ?


1. PLANUL DE INVATARE (Training)

- Training-urile din Planul de invatare sunt piesele din Puzzle de care ai nevoie pentru a parcurge aceast Proces Transformațional si a face tranzitia de la Lumea Mintii la Lumea Sinelui (Inimii)


Unele Training-uri le facem LIVE impreuna, altele le gasesti deja in Contul de Membru.

*Modulele Avansate presupun plata unei taxe suplimentare.


2. Întalniri online LIVE de Antrenament Energetic, Practici de Grup si Cerc (online) de sustinere si Coaching


Fie ca facem Practici, raspundem la intrebari, impartasim sau ai ocazia sa primesti sustinere din partea grupului la provocarile tale.


3. Platforma ONLINE

In Contul online de membru ai acces la Training-uri, Resurse si alte materiale - precum si la PROGRAMELE BONUS- in valoare de peste 3000 lei-


4. Grup Privat De Sustinere, unde poti posta intrebari, cere sustinere din partea celorlalti membri, impartasi Victoriile, primi inspiratie si incurajare


5. "Community Meeting"- intalnire online unde ne vom imparti pe grupe mai restranse si unde fiecare va avea ocazia sa impartaseasca unde se afla in calatorie, sa ceara si sa primeasca sustinere.


*INTALNIRILE Online LIVE au loc SAPTAMANAL Martea (sau Miercurea) de la ora 19:30
Calendarul il vei sti dinainte.SCHOOL OF AWAKENING va face Miracole pentru tine daca:


- Iti faci partea ta

- Urmezi Planul de Învatare si Aplici ceea ce inveti

- Ai o atidudine Proactiva si ii sustii si pe ceilalti in Proces

- Iti dai voie sa experimentezi si sa parcurgi Procesul cu atitudine pozitiva, dar fara asteptari

SCHOOL OF AWAKENING NU este pentru tine daca:


- Astepti ca "altcineva sa te salveze" si nu iti asumi responsabilitatea pentru Evolutia ta

- Nu esti dispus/a sa pui in practica ce inveti si sa dedici macar 15 min /zi pentru Implementare

- Participi doar ca spectator si "sa vezi ce informatii mai afli"


Salutare!

Eu sunt Santosha


Cand ma uit in urma, anul acesta se fac 11 ani de cand am inceput (mai serios) aceasta minunata “meserie” de trainer, speaker, facilitator, ghid spiritual.

(si da…am trecut prin multe etape si mesajul s-a schimbat mult de-a lungul anilor. M-a confuzat si pe mine 😊)


Si imi aduc aminte cu bucurie si amuzament de primele seminarii.

Pentru ca am avut o frica imensa de a vorbi in fata oamenilor, insa si chemarea a fost puternica si am avut imboldul pentru a o depasi.

Daca la primul seminar, cand am inceput in 2012, cu chiu cu vai au venit 4 persoane😊, la 1 an dupa, am tinut un seminar cu 400 de participanti, la un hotel de 5 stele, pe Dorobanti.


Dupa acel inceput "in Forta", a urmat, din 2016 perioada de cautari si Treziri Spirituale, calatorii si Pelerinaje initiatice, Maestri, perioade de Meditatii intense si practici spirituale profunde


...Apoi a urmat perioada de Vindecare, "Copil Interior", Iubire de sine, etc....iar la un moment dat a venit constientizarea..."Stop. nu mai incerca sa "fix yourself". Esti perfect asa cum esti ACUM"...si iesirea din Sistemul Karmic.


si s-a deschis etapa de A FI, de Prezenta si Trezire din Vis.Ma uit in urma si ma Minunez prin cateva etape am trecut, cate cicluri de Transformare profunda am parcurs si cate starturi "au cazut":)In ultimii ani am fost destul de retras, izolat (si nu din cauza pandemiei:)), focusat mai mult pe procesul meu interior.


Am creat zeci de programe, meditat sute de ore, construit Centrul de Meditatie, am primit multe Constientizari si Daruri imense la care numai cand ma gandesc, imi dau lacrimile de Recunostiinta


.... Am constatat cu atata Claritate acum, cat de departe am fost de Sine si Esenta mea, de cine sunt cu adevarat...de cate masti mi-am pus, de cat m-am pierdut in ceilalti, incercand sa obtin aprecierea, validarea, iubirea din Exterior


...Pana nu de mult credeam ca o sa-mi petrec restul Vietii in aceasta etapa de "calugarie"/ hermit/ Meditatie, pentru ca gasisem tot ceea ce am cautat vreodata...adica pe mine la un nivel profund (sau Sinele)...traind in cea mai mare parte in Bliss si Recunostiinta pentru tot, Viata, Univers, Dumnezeu.


Insa de ceva timp Energia s-a schimbat,si s-a deschis o Noua Etapa, care ma surprinde si pe mine:)Viata vrea sa Servesc, si desi am avut Rezistenta mare in a incepe acest Proiect, care implica mult angajament, "commitment", extrovertire:)

,... se pare ca nu am incotro, pentru ca Blochez Fluxul Vietii, si asta nu face decat sa aduca suferinta.


Daca in 2022 a fost proiectul Divine Destiny (si multi trifoi cu 4 foi ca mesaje), acum este timpul pentru a sustine "my Soul-Family" sa faca tranzitia la Spatiul de Constiinta 5D (si trifoi cu 5 foi a fost semnul de la Univers:))


Astfel s-a nascut SCHOOL OF AWAKENING.


Este un program fabulos si ma surprinde si pe mine cat de magic s-a asezat si cat de transformator este,...si spun asta pentru ca nu simt ca il fac eu, ci suntem ghidati si se releva pas cu pas


...Daca vrei sa faci parte din Echipa si sa ai parte de aceasta Experienta Fabuloasa de Transformare, si de sustinere in Procesul tau de Trezire a Constiintei, te asteptam cu drag in SCHOOL OF AWAKENING.

Iar daca nu rezonezi, gaseste-ti comunitatea cu care simti ca esti Aliniat.

Pentru ca altfel, pe cont propriu iti va fi foarte dificil. Este vremea de a veni impreuna, de a impartasi si evolua, de a folosi puterea grupului.


We are Awakening. Together

.🙏 Reamintește-ti Cine ESTI cu Adevarat!

Iata ce inseamna participarea in
SCHOOL OF AWAKENING:

Pilonul #2: Antrenament Energetic si Practici de Grup

Pilonul #1 : PLANUL DE INVATARE- Training-uri Live

Pilonul #3: Cerc (online) de sustinere si Inspiratie

Pilonul #5: Cont online de membru si acces la Resurse, carti, programe, materiale..si PROGRAMELE ONLINE BONUS > 3000LEI

Pilonul #7 Reduceri la Programele Avansate, RETREATURI LIVE si multe alte surprize si Beneficii...

Pilonul #6: Resurse si Practici ENERGETICE si Spirituale recomandate

Pilonul #4: Sesiune LIVE de Q&A

Da, Vreau sa incep calatoria >>

Cat dureaza SCHOOL OF AWAKENING?

Pentru a avea rezultatele scontate si a produce transformarea "in celule", este recomandat sa ramai minim 6 luni in Program, insa poti alege sa ramai atata timp cat consideri ca este potrivit pentru tine.

Care este PLANUL DE INVATARE?


In fiecare Luna abordam cate un modul din Planul de invatare.


Iata o parte din Module:

INNER FREEDOM

Redescopera Magia de a-ti Trai Viata Aici si Acum

Modul 1

ETERNAL PRESENCE

Modul 2

Elibereaza-te de "tine" si da-ti voie sa FII Tu!

PROTECT YOUR LIGHT

cum sa-ti protejezi si Amplifici Energia

Modul 3
ALCHIMIE EMOTIONALA
Modul 4

Invata cum sa Transformi "Plumbul" in "Aur" si sa Devii Maestrul Emotiilor si Vietii Tale

INNER DIVINE MARRIAGE

INTEGREAZA DIVINUL FEMININ & MASCULIN

Modul 5

ALINIERE RADICALA

Modul 6

Ia-ti Puterea Inapoi si Traieste in Adevar

EMBODY the DIVINE

Modul 7
Modul 8
Da, Vreau sa incep calatoria >>

JOURNEY TO JOY

Adu Transformarea in Celule prin Acțiune Aliniata

Redescopera Secretul Pierdut al Fericirii Tale

Acces la Contul Online de Membru

Biblioteca online cu resurse

Arhiva intalnirilor &

Bonusurile

Saptamanal ne conectam si facem

Practicile Impreuna

(Martea sau Miercurea de la 19:30)

Intalniri SAPTAMANALE LIVE Online

Acceseaza RESURSELE in Valoare de peste 5000 lei >>
Platesc Integral >>

Plata lunara

o singura plata
Aleg Plata Lunara >>

LUNAR

BEST OFFER

ANUAL

Alege Varianta care ti se potriveste:

3333

333

lei

lei

Cat costa participarea in SCHOOL OF AWAKENING?

Pretul are scopul de a te tine Motivat/a in Proces si de a nu trata superficial Programul, pentru ca e nevoie sa iesi un pic din zona de confort.


Insa este un pret infim, comparativ cu Valoarea, Transformarea si Libertatea pe care le capeti pentru tot restul Vietii tale!


Crezi ca nu meriti sa ii acorzi Sufletului tau acest CADOU care te va ajuta pentru tot restul Vietii tale?


Pot iesi la suprafata FRICI cand iei o astfel de decizie, pentru ca Mintea Inferioara (ego-ul)

se teme de schimbare.

Iti va spune, lasa pe “data viitoare”, “nu e momentul acum”, etc.

Insa astea sunt exact tiparele vechi cu care vom lucra in Program si pe care e important sa inveti sa le eliberezi.


Invata sa iti asculti Intuitia, vezi ce simti dincolo de gandurile si fricile de suprafata.


Iar daca Sinele tau Profund iti spune sa vii in Program, NU MAI STA PE GANDURI!


Inscrie-te chiar ACUM si o sa vezi ca e cea mai buna decizie pe care ai luat-o pentru tine!

Întrebări Frecvente:

Cum primesc acces la continutul din contul meu?

Dupa inscriere si Efectuarea platii, vei primi datele (user si Parola) de acces in contul tau privat de membru, unde vei putea accesa: Biblioteca online cu resurse, Arhiva intalnirilor si Bonusurile

Vei primi inainte de fiecare intalnire Reminder si Email cu link-ul de acces la platforma online.

Cum particip la intalnirile Live?

Desi recomandarea este sa fii LIVE la cat mai multe intalniri, nu este nicio problema daca cumva vei rata 1-2 intalniri. Vei avea acces la toate inregistrarile video, pentru a reveni asupra lor atunci cand ai timp.

Ce se intampla daca nu reusesc sa fiu live?

Pentru orice alta intrebare ne poti scrie la: santosh@divinedestiny.ro

Iata raspunsurile la cele mai frecvente intrebari legate de SCHOOL OF AWAKENING:

 • Cat dureaza programul ?

  Durata: Programul dureaza atata timp cat simti sa faci parte din el, insa perioada minima recomandata este de 6 luni, pentru ca programul sa aibe impact si sa produca transformari la nivel celular. Multi dintre participanti au ales sa ramana Alumni in continuare si sunt in calatorie de peste 1-2 ani de zile.

  Unde?: acasa la tine:) si implementare in viata de zi cu zi!

  Cum procedez? Dupa ce faci plata, vei primi acces la Platforma Online unde accesezi resursele. Iar pe email primesti link-ul de participare la toate întâlnirile LIVE.

 • Cum tinem legatura?:
  -Email

  - Întâlnirile LIVE saptamanale (unde poti adresa orice intrebare si primi sustinere)- Martea sau Miercurea de la 19:30 - Calendarul il vei sti dinainte

  - Platforma Online
  De asemenea vei avea acces si la grupul privat unde vei putea interactiona cu ceilalti participanti, impartasi experientele si primi sustinere si INSPIRATIE!

  - Grupul Privat de Facebook, unde poti pune intrebari, impartasi experienta Interactiona, si primi sustinere de la ceilalti membri

  + Vom avea si Intalniri fizice de Comunitate (in persoana) si Retreaturi

 • "Mi-e teama ca nu ma voi tine de treaba"

  Tocmai de aceea am gandit si creat toate mecanismele care sa te sustina .Intalnirile LIVE, Remindere si emailuri Grup suport Inspiratie din impartasirile si intrebarile celorlalti participanti.
 • Cum e acest Program diferit de celelalte ale lui Dragos?

  Majoritatea sunt programe individuale. Le parcurgi fara sa ai interactiune cu noi.
  Aici este o experienta intensa, transformationala, unde faci Calatoria alaturi de o Echipa. Suntem aici 100% cu tine.
  Cream impreuna un camp vibrational puternic care o sa te sustina enorm in a-ti Activa si Urma Destinul Divin!

  * si poate cel mai important: In Spatiul in care intri, nu plecam de la premiza ca e ceva in neregula cu tine si ca trebuie sa "fix yourself", ci dimpotriva esti vazut/a si tinut/a in Energia Potentialulul tau, de Creator!

 • “As vrea sa particip, dar nu am timp

  Imi pare rau sa demolez acest mit, insa intotdeauna avem timp pentru ce e important.
  Cel mai probabil acorzi prioritate altor lucruri exterioare care crezi ca iti vor aduce fericirea si iubirea de care ai nevoie, insa este o capcana pentru ca iti dai puterea in exterior si nu faci decat sa te abandonezi pe tine.

  E momentul sa intrerupi acest pattern si sa te pui pe tine pe primul loc. Altfel, daca nu poti sa dedici macar 15 min/ zi pentru tine, nu are sens sa te inscrii.

 • Care e investitia?

  Valoarea Programului, calculand separat preturile Modulelor, a Programelor online si a Întâlnirilor de grup, este de peste 10.000 lei/an

  (preturile nu sunt „scoase din aer”, ci sunt preturile efective pe care participantii le-au platit participand la Programe (Module), separat). Insa Investiția este de doar 333 lei/luna sau 3333 lei/an


 • Programul va functiona pentru mine?

  Răspuns scurt: DA.

  Răspuns mai lung: Da, probabil mai bine și mai rapid decât te-ai aștepta.Raspunsul este Nu, in caz ca nu lucrezi, nu te tii de program si nu pui in practica ce inveti si nu iti faci „temele”

 • Ce pierd daca nu particip? Multe. Ramai in aceleasi tipare si te invarti in cerc in continuare, orele interminabile de muncă, frustrare, blocajele mentale, dezamăgirea și incapacitatea de a-ti folosi potentialul si a trai Viata cu Bucurie!

 • Suna bine, cum incep? Înscrie-te folosind LINK-ul unde poti face plata si Primesti Imediat accesul.
Da, Vreau sa incep calatoria >>

Dragos Barbalata (Santosha)

Heart Alchemist & Awakening Guide

Dragos este fondatorul Ananda Meditation Center si SCHOOL of AWAKENING, scoala de Evolutie spirituala, care a oferit miilor de studenti sansa sa devina o varianta mai buna a lor.


Desi a studiat in Statele Unite la o prestigioasa Universitate si a inceput cariera in lumea corporatista, si-a dat seama destul de repede ca nu acesta este drumul sau si a schimbat macazul la 180 de grade, urmandu-si calauzirea interioara.


Dragos este autorul a 4 carti de Dezvoltare Personala si Spiritualitate si a numeroase Programe Educationale.

Click to play video

Ce spun altii despre Dragos

 • Ramai in Strategia de SUPRAVIETUIRE, dependent/a si cu Adictii care iti "mananca Viata" din tine, si iti pierzi VITALITATEA si BUCURIA de a Trai
 • Iti dai PUTEREA celorlalti (parinti, partener/a sau alte persoane care astepti sa te faca "fericit/a") si astfel nu iti poti duce la bun sfarsit Visurile si Dorintele Profunde ale INIMII TALE!
 • Nu poti stabili limite sanatoase si nici nu stii care este binele tau cel mai inalt intr-o anume situatie, si ramai astfel blocat/a in situatii si RELATII toxice... pentru ca zici ca "e mai sigur asa"
 • Nu ai cum sa iti gasesti fericirea si multumirea in interior, ci le vei cauta in permanenta in alte actiuni din exterior (bani, vacante, partener, succese profesionale, copii, etc.).
 • Nu iti Vindeci fricile si nu dai jos mastile ce le porti involuntar pentru a ascunde rani si frici (care iti consuma enorm de multa energie)
 • Nu vei avea niciodata Motivatia Interioara Reala si PERSEVERENTA, ci vei face lucrurile doar pentru ca "TREBUIE", consumand astfel foarte multa energie si fiind in stres permanent

Fara a face Tranzitia si a-ti urma Chemarea Sufletului:

 • Iti folosesti Darurile Divine pentru a-i Servi pe ceilalti, in Modul Unic prin care Viata vrea sa se exprime prin tine
 • Functionezi conectat cu Sinele si ghidat de Intuitie moment de moment, si ai incredere tot mai mare in Univers
 • Deblochezi accesul la Resurse inepuizabile de ENERGIE, idei Creative, si Inspiratie
 • Nu iti mai faci probleme de bani si de unde vor veni, pentru ca ai acces la un Ocean nelimitat de Abundenta si simti ca orice s-ar intampla esti protejat/a si Iubit/a
 • Te deschizi catre Relatiile tale Divine, si oamenii cu care experimentezi adevarata Iubire si creezi Magie impreuna cu ei
 • Cooperezi si traiesti in Armonie cu Viata, cu oamenii, natura, si simti ca esti parte din tot
 • Iti Traiesti Viata in mod Proactiv, nu Reactiv si Trăiești cu Bucuria si Usurinta de a fi TU!
 • Inima ti se umple de Iubire, Recunostinta si Admirație pentru Viata si oameni si ai la nivel profund constientizari ce nu pot fi intelese cu mintea logica.
 • Si da, ca BONUS, te bucuri de toate lucrurile si experientele Frumoase pe care Manifesti in Realitatea Fizica!

In schimb, cand Parcurgi procesul de Awakening si aliniezi cu Destinul tau Divin:

Incepe Acum calatoria AWAKENING!

P.S. Timpul va trece oricum.

Intrebarea este unde vei fi tu atunci?

Vei fi in aceeasi situatie sau iti vei fi Transformat viata?

Decizia e a ta!

Inregistreaza-te Acum pentru a te alatura Comunitatii! >

Esti gata pentru momente de Awakening?:)

Da, Vreau sa incep calatoria >>

Ne gasesti si pe Facebook si Youtube: