Program Intensiv de

Vindecare si Transformare Interioara

de 21 de zile


INNER HEALING

INTENSIVE

Da, Vreau sa Particip >>


"Te asteptam cu drag in acest Spatiu Sacru de Transformare, sa ai parte de poate cea mai Profunda si Memorabila Experienta a Vietii tale!" - Dragos Barbalata

 • Te vei uita in urma si nu o sa-ti vina sa crezi ce Transformare, IUBIRE de sine si PACE interioara ai putut accesa in numai 3 saptamani!
 • Vei Alinia, Vindeca si Integra partile din sufletul tau pe care le-ai abandonat si care "sufera in tacere"
 • Vei capata daruri nepretuite si "o tolba" de instrumente magice pentru a-ti transforma toate aspectele vietii tale
 • Vei simti ca RENASTI, ca ai mult mai multa Energie, Bucurie si Usurinta !
 • Iti vei imbunatati semnificativ Calitatea Relatiilor cu Partenerul de Viata, Copii si Colegi, pentru ca le vindeci la Radacina (elimini din inima ta samanta care cauzeaza suferinta in Relatia cu ei)
 • Iti dezvolti noi OBICEIURI care sa te sustina mai departe si sa ai mult mai multa VITALITATE, DISCIPLINA si Productivitate in Activitatea ta Profesionala

Urmand acest Program INTENSIV de 21 ZILE:

 • Ramai permanent in Etapa de VICTIMA, dependent/a si cu Adictii care iti "mananca Viata" din tine, si iti pierzi VITALITATEA si BUCURIA de a Trai
 • Iti dai PUTEREA celorlalti (parinti, partener/a sau alte persoane care astepti sa te faca "fericit/a") si astfel nu iti poti duce la bun sfarsit Visele si Dorintele Profunde ale INIMII TALE!
 • Nu știi cu adevarat motivul pentru care ai aceste REACTII si Emotii negative declansate de anumite persoane si situatii exterioare, si astfel ramai prins/a in ele si iti saboteaza VIATA
 • Nu esti capabil/a sa ramai Prezent/a la emotiile tale, si astfel fie ca ii invinovatești pe ceilalti pentru modul in care te simti, fie iți “amortesti” emoțiile cu munca, mancarea, fumat sau "Facebook".
 • Nu poti stabili limite sanatoase si nici nu stii care este binele tau cel mai inalt intr-o anume situatie, si ramai astfel blocat/a in situatii si RELATII toxice... pentru ca zici ca "e mai sigur asa"
 • Nu ai cum sa iti gasesti fericirea si multumirea in interior, ci le vei cauta in permanenta in alte actiuni din exterior (bani, vacante, partener, succese profesionale, copii, etc.).
 • Nu iti Vindeci fricile si nu dai jos mastile ce le porti involuntar pentru a ascunde rani si frici (care iti consuma enorm de multa energie)
 • Nu vei avea niciodata Motivatia Interioara Reala si PERSEVERENTA, ci vei face lucrurile doar pentru ca "TREBUIE", consumand astfel foarte multa energie si fiind in stres permanent

Fara a parcurge procesul Vindecarii si Transformarii Interioare:

Detalii INNER HEALING INTENSIVE (IHI) - Program de Implementare de 21 ZILE


Durata: 21 zile


Unde?: acasa la tine:) si implementare in viata de zi cu zi!


Cum procedez? Vei primi ZILNIC pe email Trainingurile, Tehnicile si Materiale si vei face mici Exercitii


Cum tinem legatura?: imi trimiti intrebarile tale si te ghidez in acest proces

- De asemenea vei putea interactiona cu ceilalti participanti pe grupul privat de FB , impartasi experientele si primi sustinere si INSPIRATIE!Da, Vreau sa Particip >>

* In primul rand pentru ca eu sunt diferit :) Nu o spun din ego, ci pentru ca experienta mea e diferita, modul de predare si ghidare, capacitatea de a sustine un spatiu sacru, purificarile si munca interioara intensa pe care am facut-o in ultimii 12 ani, etc…nu au cum sa fie identice cu altcineva care aparent face un program similar


* Munca pe care o fac, o fac ca practica spirituala, pentru ca servind si ajutandu-i pe ceilalti in evolutia lor, ma ajuta sa cresc mult mai accelerat. De accea o fac cu dedicare, ca si cum L-as Servi pe Dumnezeu


De ce este IHI diferit fata de alte Programe?


* Din pacate multe programe “de pe piata” abordeaza problema Vindecarii si transformarii la un nivel superficial. Dau doar o “pastila” rapida, de moment, si nu lucreaza la cauza suferintei.

* INNER HEALING INTENSIVE (IHI), este un program Profund, abordeaza holistic toate planurile fiintei tale, insa procesul este simplificat, progresiv si usor de facut, pentru ca ai sustinere si grup suport zi de zi.


*Multe din Tehnicile si Practicile pe care le invatam in Program sunt niste daruri imense pe care le-am primit din Intalnirile si Initierile de la Mari Maestri Spirituali (da, a trebuit sa merg din California, Peru, pana la Assisi, Bali sau Himalaya pentru ele)


* Lucram mult la Nivel Spiritual in program, fata de alte programe care se limiteaza la nivel psihologic, pentru ca, cred cu tarie, ca cea mai profunda vindecare nu o putem face noi, ci numai Gratia Divina, daca ne deschidem catre Ea.

Ce Primesti cand te inscrii in Programul INNER HEALING INTENSIVE ?


21 de Zile de Training si Implementare.


In fiecare zi vei primi acces la cate un modul de invatare si o Tehnica/Instrument pe care sa o Practici.


Vom lucra in Special la Nivel ENERGETIC, PSIHIC (Emotional si Mental) si SPIRITUAL

Insa vei primi Instructiuni si pentru Corpul Fizic, ce dieta si stil de Viata sa adopti, macar pe Durata Procesului de 21 de zile.


Vei obține o intelegere aprofundata a ceea ce inseamna acest Proces de Purificare si VINDECARE Interioara, impreuna cu instructiuni detaliate despre cum sa faci pasii pe cont propriu.


Scopul este sa facem zilnic practicile, insa poti revizita fiecare modul ori de cate ori doresti sau poti sari peste o zi sau doua (si sa reiei mai tarziu). Este autoghidat si inveti in propriul tau ritm.


Training-uri video si vizualizari audio: In fiecare zi vei primi cate o TEHNICA, un video de 10-20 minute si/sau vizualizare audio de 5-10 minute, care te va sprijini in procesul de vindecare.


De asemenea, vei primi si CAIETUL de curs si JURNALUL in format pdf, pentru a putea revizui ce inveti si puncta ideile cu care ramai, si trairile.


Pasi de actiune zilnici: vei primi pași de acțiune zilnici pentru a te ajuta sa implementezi ceea ce inveti, si sa aduci transformarea in fiinta ta si in viata de zi cu zi!

Da, Vreau sa Particip >>

Pachetul Standard (Individual) Include:


- Program de IMPLEMENTARE de 21 ZILE (vei fi ghidat pas cu pas in acest Proces)

- 17+ Instrumente Puternice de VINDECARE si Eliminare a tiparelor Subconstiente Limitative


- 20+ Training-uri Video, Meditatii, Exercitii mp3 si Materiale Suplimentare


- Workbook de Curs si JURNAL


Bonus 1: Programul "Curatare si Vindecare Spiriuala"- o serie de tehnici si remedii practice de indepartare a energiilor negative si cresterea vibratiei tale


BONUS 2: Ceremonia de Deschidere si Training Intensiv / Sesiune de Intrebari si Raspunsuri- la Jumatatea programului/ Ceremonia de Inchidere si Impartasiri Experiente (Vei avea inregistrarea lor)


Oferta PROGRAM : 950 lei 297 lei


* Poti face plata si prin Transfer Bancar in Cont:

Asociatia YOUNG PROFESSIONALS CLUB

cont: RO77PIRB4206718807001000 , deschis la First BankCat Costa PROGRAMUL INNER HEALING INTENSIVE ?

Da, Vreau Programul >>

73.2% din Absolventii Programelor noastre evalueaza ca fiind un Program EXCELENT

Ne gasesti si pe Facebook si Youtube: