DESCOPERA-TI "DARUL" DIVIN

si DARUIESTE-L cu DRAGOSTE!

FIND YOUR SPARK

Rezerva-ti Locul

Dam Startul Joi 14 Decembrie

Participa si tu la Programul Online


Există o forță inteligentă care sustine toată viața si Creatia.


Aceasta forța inteligentă spune florilor când să înflorească, corpului sa te respire, anotimpurilor se schimbe și planetei sa se învârta intre miliarde de stele, in perfecta ordine si armonie.


Aceeași inteligență există în tine, in sufletul tau.

Sufletul tău cheamă mereu, clipa de clipă, in fiecarezi sa te ReAliniezi cu Cine esti cu Adevarat si sa exprimi ce iti este unic si Menit sa exprimi in aceasta experienta umana si sa contribui la Viata, folosindu-ti Darurile Divine.


Numai ca am uitat, ne-am lasat dusi de valul „iluziei” si ne-am indepartat de esenta noastra, si am ales involuntar sa jucam un alt rol, ghidati de Minte si de ce are „Logica”.


Insa este un mare compromis.


Pentru ca asa cum zice - OPRAH WINFREY:

“Nu există dar mai mare pe care să-l primești decât să-ți onorezi chemarea. Acesta este motivul pentru care te-ai născut. Și este modul cum devii cu adevărat viu.” 


Asa ca avem nevoie sa ne Reamintim si sa ne reintoarcem la Sine, la SPARK-ul tau!


Trebuie doar să-ți faci timp să asculți și urmezi ghidarea Sufletului tau, care stie Harta, toti pasii si raspunsul la toate intrebarile tale.


Te invit sa parcurgi un proces magic in care sa iti clarifici ce contează cu adevărat pentru tine, ce te „cheama” si cum sa trăiești în profunda aliniere cu sufletul tău.


Când trăim o viață condusă de suflet, suntem armonie cu restul vietii. Trecem de la a ne baza pe propria noastră voință personală, la a fi în armonie cu pulsul inteligent al planetei, Universului si Divinitatii.


Acum, mai mult ca niciodată, Energiile puternice care vin pe Pamant ne imping sa fim conduși din interior, de Sinele nostru, sa încetăm să căutăm în afara noastră pentru îndrumare.

Daca simti ca acest mesaj rezoneaza cu tine, te invit la Experienta 'FIND YOUR SPARK", pentru a te Alinia cu Darurile tale Divine si Misiunea Sufletului tau.


Workshopul este ca o calatorie de Introspectie si de ReAmintire!


Un workshop in care vei fi ghidat/a pas cu pas cum sa descoperi si sa interpretezi aceste semne si sa aduci claritate pentru ce ai de facut in continuare.


Este daca vrei un tip de "Treasure Hunt" in care descoperi indicii pe care o sa le interpretam dintr-o stare de calm mental si atmosfera create special pentru acest proces.


Image
 • Vom face o Calatorie in Constiinta de Activare “Consiliul Divin” - sau echipa ta de Ghizi:)
 • Descoperi si Citesti in “Cartea Vietii tale”, unde primesti indicii, simboluri si Constientizari despre Scopul pentru care ai venit in aceasta incarnare.
 • Descoperi Misiunea ta Individuala, insa posibil si Misiunea COLECTIVA catre care esti chemat/a
 • Vei avea Suportul de Curs care este ca un Tresure Hunt: din care vei primi Indicii pentru a Descifra Puzzle-ul : 
 • Rana Emotionala principala
 • Unde te invarti in cerc
 • Mesaje de la Ghizi
 • Mesaje de la Viata
 • Crizele si schimbarile de drum 
 • Mesajele Corpului 
 • Usile inchise/ usile deschide
  ...si altele:

Iar la final vei putea vedea negru pe alb cu mult mai multa claritate catre ce Conduc toate Indiciile.

Ce facem Concret la "FIND YOUR SPARK":

Da, Vreau sa incep calatoria >>

Salutare!

Eu sunt Santosha


Ultimii 15 ani din Viata mea au fost despre Transformare profunda…si nu intentionez sa ma opresc :)


Pentru ca ma uit in spate si vad cat de mult am crescut, ce nivel de Bucurie si Expansiune am accesat si ce Impact am avut prin aceasta calatorie in vietile a mii de oameni!


Prima Transformare importanta a fost sa plec din Corporatii, unde castigam foarte bine si aveam o cariera promitatoare, catre Antreprenoriat.


A doua transformare majora a fost sa fac tranzitia de la o persoana foarte timida si cu o frica imensa de a vorbi in fata oamenilor, sa tin seminarii cu sute de oameni si sa fiu invitat la cele mai importante Conferinte din Romania.

Mi-am schimbat complet stilul de viata, de la o viata haotica - la o Viata Traita Constient, cu dieta vegetariana, practici spirtiuale de 3-4 ore pe zi, sport, natura, etc.

Din 2016 mi-am vandut apartamentul din Bucuresti si m-am mutat la Cornu, aproape de Sinaia, la pamant si natura...unde recent am lansat "Centrul de Meditatie ANANDA"...sau "Raiul pe Pamant" cum i-au spus mai multi oameni :)

Am calatorit de un capat la altul al lumii, am locuit in ashramuri din India, Nepal si Statele Unite si am invatat si primit daruri nepretuite de la Mari Maestri Spirituali.

Am avut sansa si Gratia sa mi se permita sa percep si sa inteleg dimensiunea subtila si cat de mult ne influenteaza asta viata.


Ti-am impartasit lucrurile astea pentru ca e important sa stii ca inteleg procesul Transformarii Interioare si Manifestarii Exterioare.


L-am trait mai intens pe pielea mea poate mai mult decat orice alta persoana pe care o cunosc. Si de aceea te pot ghida si pot crea spatiul care sa te sustina in proces, mult mai usor si rapid decat mi-a luat mie.


Transformarea vine la Pachet (cealalta fateta a ei) cu MANIFESTAREA!

MANIFESTAREA nu inseamna sa imbunatatesti cu 10% un aspect al vietii tale. Inseamna sa adopti un Mindset diferit si sa faci un shift energetic important.


Manifestarea in Realitatea Fizica nu se intampla ca mai mergi la un curs sau mai citesti o carte.

Manifestarea inseamna a „aduce in celule” acea varianta urmatoare a ta: care este mult mai iubitoare, mult mai inteleapta, mai Centrata si plina de Bucurie! ..si care deja Traieste Viata Ideala pe care ti-o doresti!

Aceasta varianta a ta exista deja!


Trebuie doar sa iti dai voie sa o accesezi si sa o integrezi.


Ai nevoie de un Proces, spatiu, context si curajul de a Lansa Intentia intai in planul Subtil, a face munca Energetica si apoi a face pasi Concreți, Aliniați, fiind in permanenta Ghidat de Intuiție!


Si a da drumul la ce nu iti mai serveste si la vechile conditionari care blocheaza Manifestarea in planul fizic.


Iar asta nu e usor intotdeauna, insa este absolut necesar, pentru ca altfel te plafonezi si traiesti o viata limitata, stiind ca de fapt potentialul tau este infinit!

Programul Include:


- Workshopul LIVE - 2 Sesiuni de aprox. 60 min fiecare (vei avea si Inregistrarea)

- Sesiunea 1: Joi 14 Decembrie, ora 19:30

- Sesiunea 2: Joi 21 Decembrie, ora 19:30


- Training-uri Video, Meditatii si Vizualizari, Exercitii mp3 si Materiale Suplimentare


- Workbook de Curs si JURNAL


In plus, vei primi Bonus Programul Online "TREZESTE-TI GENIUL INTUITIEI" - in valoare de 287 lei


vei fi ghidat pas cu pas in a parcurge acest proces de Activare si Conectare cu INTUITIA TAOferta PROGRAM : 550 lei 333 lei


* Poti face plata si prin Transfer Bancar in Cont:

Asociatia YOUNG PROFESSIONALS CLUB

cont: RO77PIRB4206718807001000 , deschis la First BankCat Costa PROGRAMUL "FIND YOUR SPARK" ?

Da, vreau sa Particip >>

Beneficiaza de Oferta

- FAST ACTION PRIZE -50%-

valabila doar pana JOI 7 DECEMBRIE!

Da, Vreau Oferta Fast Ation>>

Dragos Barbalata (Santosha)

Speaker, Autor, Formator de Oameni

Dragos este fondatorul Ananda Meditation Retreat si DIVINE DESTINY ACADEMY, scoala de dezvoltare personala si spirituala, care a oferit miilor de studenti sansa sa devina o varianta mai buna a lor.


Desi a studiat in Statele Unite la o prestigioasa Universitate si a inceput cariera in lumea corporatista, si-a dat seama destul de repede ca nu acesta este drumul sau si a schimbat macazul la 180 de grade, urmandu-si calauzirea interioara.


Dragos este autorul a 4 carti de Dezvoltare Personala si Spiritualitate si a numeroase Programe Educationale.

Click to play video

Ce spun altii despre Dragos

“Am participat la foarte multe seminarii și in majoritatea am auzit aceleași lucuri. Citesc foarte mult, cunosc multe despre dezvoltarea personală, dar acest seminar chiar mi-a atras atenția și m-a mobilizat prin structura logică și abordarea relaxantă.“

Bianca Timșa-Stoicescu

“M-a hrănit! M-a ajutat la cumularea încrederii în sine, și să văd frumosul care există în noi. Dragoș ești un exemplu și ai multe de oferit. Transmiți ceea ce îți propui ! Ești de ținut aproape!”

Andreea Dogaru

Ne gasesti si pe Facebook si Youtube: