Vrei sa Inveti sa MEDITEZI CORECT?

Descarca aceasta Carte Gratuita

si invata sa pui Baza pentru o Meditatie Corecta cu Beneficii pe toate planurile Vietii tale

Descarca Catrea Gratuit >>

BONUS: Training Video

"Initiere in Meditatie"

Ce te va invata acesta carte

Meditatia a devenit recunoscuta ca un instrument important pentru sanatate si succes. Imbunatateste concentrarea mentala, stimuleaza creativitatea, relaxeaza tensiunile fizice si stresul emotional si ne face mai constienti de posibilitatile si potentialul nostru

Cele mai importante idei din carte:


Da, Vreau Cartea >>

• Ce este Meditatia? Definitii, notiuni de baza, intelegerea fenomenului

• Beneficiile si Filozofia din spatele meditatiei

Mituri legate de meditație – meditație de pe Youtube, meditație cu muzică sau fără?

• Cum medităm corect: cei 5 pași ai meditației

Sfaturi practice pentru meditatie: pregatirea, postura, relaxarea corpului, importanta respiratiei

• De ce meditația îți va transforma viața pe toate planurile?:)


...si alte aspecte importante legate de meditatie.

Iata ce ve-ti putea afla citind aceasta carte:


>In prefata vom afla ca fericirea reala (cea a sufletului) nu o vom gasi in lumea materiala, ci inlauntrul nostru, parcurgand calatoria catre Sinele nostru, prin meditatie.

> La pagina 11 vei afla unul din motivele pentru care meditatia te va ajuta sa iti transformi viata pe toate planurile.Capitolul 1 ne introduce in procesul de meditatie, ne reconecteaza cu Sinele nostru, ne arata caleacatre libertatea noastra.


> Incepand de la pagina 18 veti afla calatoria parcursa de autor catre “acasa”, iar de la pagina 24 vom incerca sa demolam cateva mituri despre meditatie.In capitolul 2 aflam beneficiile meditatiei, meditatia nu se invata, ne lasam doar ghidati de catre Sine! Si existam!

Tot in cap 2, de la pagina 30 vom afla care sunt obstacole care ne impiedica sa meditam eficient, care sunt la nivel fizic, mental, emotional si spiritual si tot in acest capitol invatam ce sunt samskarele si cum le putem vindeca.


> In capitolul 3 descoperim tipurile de meditatie si baza pentru o meditatie eficienta.In capitolul urmator facem diferentierea intre Meditatie si Tehnicile de Meditatie, vom vedea care sunt pasii pentru a avea concentrare si vom cunoaste un element, unul esential, fara de care Meditatia devine doar o lupta si un efort constant.

De la pagina 61 aflam care sunt etapele meditatiei si cum ajungem sa accesam starea de supraconstiinta, unde toate procesele regenerative au loc.


> In capitolul 5 intitulat Meditatia si yoga, aflam procesul prin care putem directiona energia vitala in sus pe coloana vertebrala, iar de la pagina 84 autorul ne prezinta cei 8 piloni in meditatie ai lui pantajali.Tot in acest capitol, autorul ne impartaseste unul din marile secrete ale vietii, care este contra-intuitiv (asa cum sunt cheile importante). Si anume, atata timp cat mintea este focusata pe corp si pe senzatiile din corp, nu putem avea concentrare si aceasta, pentru ca atunci cand o senzatie ajunge in creier, imediat se genereaza un gand.


> In capitolul 6, autorul ne aduce clarificari cu privire la durata sesiunii de meditatie, momentele optime din zi cand este ideal sa meditam, locul practicarii sesiunii de meditatie si alte sfaturi practice.La finalul capitolului, autorul ne ofera ca si bonus o tehnica suplimentara de meditatie.


> In capitolul 7 autorul face o scurta recapitulare a notiunilor prezentate si ne indruma spre urmatorii pasi pe care ii avem de parcurs in calatoria noastra catre Sine, cu mentiunea ca drumul parcurs este cel care ne va aduce ceea ce avem nevoie, si nu destinatia.

Cartea Transforma-ti Viata prin Meditatie

Autor: Dragos Barbalata

Speaker, Autor, Formator de Oameni

Dragos este fondatorul Ananda Meditation Retreat si Spiritual Quest, scoala de dezvoltare personala si spirituala, care a oferit celor peste 13.000 de studenti, sansa sa devina o varianta mai buna a lor.


Desi a studiat in Statele Unite la o prestigioasa Universitate si a inceput cariera in lumea corporatista, si-a dat seama destul de repede ca nu acesta este drumul sau si a schimbat macazul la 180 de grade, urmandu-si calauzirea interioara.


Dragos este autorul a 4 carti de Dezvoltare Personala si Spiritualitate si a numeroase Programe Educationale.
Mesajul sau catre tine este:“Invata! Actioneaza si fa o Diferenta! Astazi!”

Click to play video

Da, Vreau Cartea >>

Acesta este un Proiect al

Asociatiei Young Professionals Club

Scopul YPC este sa contribuie la dezvoltarea personala si spirituala a membrilor, sa acorde sprijin in atingerea obiectivelor personale, fiind un grup suport, facilitand schimbul de informatii si resurse de cea mai buna calitate.


Ne dorim sa realizam o schimbare in societatea romaneasca in mentalitatea, modelele pe care aceasta le promoveaza si implicarea in proiecte cu impact social.


Consideram ca punctul de plecare in aceasta schimbare trebuie sa fie la nivel de individ.


VIZIUNEA NOASTRA ESTE CA PRIN ACTIVITATILE INTREPRINSE SA CONTRIBUIM LA DEZVOLTAREA PERSONALA SI CRESTEREA SPIRITUALA A MEMBRILOR.

Descarca Cartea Gratuit Acum!

Da, Vreau Cartea >>

Ne gasesti si pe Facebook si Youtube:

×

×

×

×